dimarts, 20 d’octubre del 2009

Els Bandolers van ser àmpliament derrotats per una Santboiana molt superior

Els Bandolers van ser derrotats per 0 a 68 per una UE Santboiana molt superior i que si bé no comptava amb el seu millor equip sí que va alinear un equip farcit de veterans, alguns dels quals estaven jugant fins fa poc al primer equip a la Divisió d’Honor.

L’equip selvatà ho va intentar tot, però no va aconseguir moure la pilota en cap moment ja que els de Sant Boi recuperaven de seguida i van robar molts de rucks, cosa que va impedir construir una bona plataforma per subministrar pilotes a la línia.

Tot i això, els Bandolers ho van intentar durant tot el partit i no es van ensorrar en cap moment, tot i la clara superioritat dels conjunt visitant, fent placatges i posant les coses el més difícil possible pels santboians.

En resum, una derrota clara, tot i que potser no tant com el marcador final indica, però que ha de servir com una nova fase d’aprenentatge d’un conjunt encara en formació i que a ben segur que anirà molt bé de cares a propers partits.

Aquest dissabte els Bandolers s’enfronten a l’Estadi de Palau a les 15:15 al Garrotxa RC en el primer derbi oficial de la temporada en partit corresponent a la tercera jornada. Un cop acabat es jugarà el GEiEG-INEF Lleida de la Primera Catalana, una jornada intensa de rugby gironí coincidint amb les Festes de Girona.

Us hi esperem a tots!!!


1 comentari: