dimecres, 2 de desembre del 2009

Una derrota amb missatge...

El partit contra el CEU va acabar en una nova derrota. Novament el resultat abultat no reflexa el desenvolupament del partit, sinó que és el resultat només d’un dels seus aspectes. Anem a pams:
El partit va començar, per primera vegada en unes quantes jornades, amb jugadors suficients per poder fer fins a cinc canvis durant el matx. La convocatòria va tenir èxit i molts jugadors, que fins ara no podien venir als partits per compromisos personals, malalties o lesions, van incorporar-se de nou. El nivell de concentració va ser d’entrada força alt i no vàrem rebre cap marca en els primers 10 minuts de joc, com a vegades ha passat.

Tot i així, el CEU va fer un joc molt bàsic obrint a la línia on hi tenien jugadors amb molt bona forma física que sabien aprofitar la descoordinació i els forats en la defensa de la línia, de manera que les marques van ser inevitables.
A la segona part es van poder fer cinc canvis, però la tònica va ser força similar. La superioritat del CEU a nivell físic i tàctic va marcar el partit i, per tant, la seva victòria va ser merescuda.

El que no va ser tan just va ser la quantitat de punts que ens van fer, que responen a una manca de concentració i de comunicació nostre en determinats moments molt puntuals del joc que trencaven la línia de defensa, tant dels davanters com dels tres-quarts. És aquí és on cal estar atent!
El partit va tenir algunes fases defensives i ofensives que els Bandolers van jugar amb molta intensitat, amb bona concentració i en les quals semblava possible jugar de tu a tu al CEU. En d’altres moments però, la concentració baixava i era quan ens feien les marques més fàcils.

Quin és el missatge del partit? El missatge amb el que cal quedar-se és que som novells a la competició, però no per això s’ha de donar res per perdut. Al contrari, ha quedat demostrat que amb un nivell de concentració alt i amb una intensitat física i mental alta en el joc podem plantar cara davant qualsevol equip. De fet, de fases bones en què hem controlat el joc n’hem tingut a tots els partits, però han estat curtes, hem d’aconseguir jugar d’aquesta manera durant 80 minuts seguits.
Per altra banda, dos factors positius més: es constata que a cada partit millorem en la posició al camp, i per fi vàrem estrenar l’equipament oficial Bandoler!

PIM, PAM, PUM BANDOLERS AMUNT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada