divendres, 11 de desembre del 2009

Garrotxa 83 - Bandolers 0, una lliçó més apresa

Els Bandolers van anar el dia 5 de desembre fins al camp dels Teixons de la Garrotxa per jugar el partit que es va haver d’aplaçar per les Fires de Girona a causa de la pluja.

Durant la pretemporada ens havíem enfrontat als Teixons (al torneig de Festa Major d’Olot), i en l’atmosfera del vestidor hi havia els ànims de demostrar el que hem après durant els darrers mesos.

Al camp va seguir el mateix guió que els darrers enfrontaments i, malgrat que sí que s’ha notat una millora substancial en aspectes del joc com la melé o el posicionament defensiu, això encara no va ser suficient com per encarar el partit cap a la victòria.

Les fases de concentració intensa es van anar succeïnt amb les de descoordinació defensiva. Altres factors com les nombroses lesions no van ajudar massa. Alguns jugadors van entrar al terreny de joc en males condicions físiques (costipats, amb cops...) i d’altres en varen sortir amb cops importants i lesions destacades al coll, muscles, braços... Tothom va fer el que va poder, i els resultats ja aniran arribant.

Com a factors positius, la consciència que cada vegada és més clara que l’assistència als entrenaments és vital i condició indispensable per aconseguir primer marcar, i més tard guanyar. En segon terme, sabem que el nostre joc comença a partir de placar al contrari, primer cal defensar bé per poder atacar bé, pas a pas!


PIM – PAM – PUM BANDOLERS AMUUUUUNT!

2 comentaris: