divendres, 12 de novembre del 2010

Festa de la Ratafia 2010


Des del nostre club recolzem i donem suport a la Festa de la Ratafia que es porta a terme aquest cap de setmana, del 13 al 14 de Novembre, a la població dels Bandolers.


Actualment el club esta entrenant-se a Girona per tal de formar un equip per poder competir unicament com a Bandolers Rugby Farners; ens consta per part de l'Ajuntament del poble que l'Estadi de rugby SACORE de Santa Coloma Residencial estigui llest i en condicions per poder fer entrenaments i a posteriori partits. En la mateixa línia ens hagués agradat poder comptar amb el citat camp per poder haver jugat un partit de lliga o amistós aquest dia de festa major per tal de promocionar la població i l'esport del rugby per la comarca, esperem en breu poder fer-ho.


Us recordem que tan bon punt estigui llest es farà avis per totes les xarxes socials per tal de que el màxim de gent possible tingui l'oportunitat de venir a provar aquest esport que ens agermana a tots. De tota manera la web segueix essent activa i a la vostra disposició pels vostres comentaris i propostes.


Deixem un enllaç per a que pogueu visualitzar el programa de la Festa de la Ratafia 2010:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada