dijous, 3 de setembre de 2009

Preparant la temporada


Bones nois,
Iniciada ja la pre-temporada amb la gent del GEiEG us informo de quatre cosetes:

1.- Tema EQUIPACIONS. Recordem que qui no hagi pagat els 50€ encara hi és a temps; aquests 50€ serveixen per pagar les equipacions compostes de samarreta, pantalons i mitjons (que podeu veure en la imatge indexada). La samarreta fins final de temporada queda en poder de l'equip i els pantalons i mitjons queden en propietat.

2.- Tema FITXES EQUIP TEMPORADA 2009-2010. Els preus de les fitxes federatives són 100€/persona. Aquesta fitxa a més del dret a jugar competició federada, inclou assegurança medica tant per partits com pels entrenaments com pels amistosos; seria interessant que tothom que volgués jugar se la fés i qui vulgui entrenar també, ja que és un maldecap menys en cas de desgracia (lesions i demés coses dolentes). La docmentació necessaria i que haurieu de fer arribar a en Marc Jaumandreu o a en Ricard Sargatal és: 1 foto carnet, fotocopia DNI, fotocopia tarjeta sanitaria i els 100€. Com més ràpid ho tinguem més aviat ens podrem inscriure en competició.

3.- Tema TEMPORADA. Parlat amb en Gary us anuncio que un cop començi la temporada del GEiEG, aprox. 1ª setmana d'octubre s'entrenarà a Palau el dimarts en el mateix horari (20:30 a 22:30); els dijous s'entrnarà a Santa Coloma, on es treballarà especificament per tecnic-tactic amb micona petita de fisic (ja que el físic fort el farem dimarts). S'intentarà entrenar al camp de futbol com feiem la temporada passada, encas contrari s'informarà.

4.- Tema CAMP DE JOC. El nostre president, molt honorable Sr. Marc Jaumandreu, esta en converses amb el Sr. regidor d'esports de Santa Coloma de Farners perque ens adaptin el camp al costat de la piscina. Ens han promés (esperem sigui cert) que després de la festa major del poble ens col·locaran els pals...

Res més a dir.
Espero veure-us a tots als entrenaments, al torneig d'Olot i en demés convocatories que fem, la gent compleix, el club tira endavant, les idees prosperen, la cosa fnciona!!!!

Un crit tots ben fort: PIMMMM PAMMMM PUMMMM BANDOLEEEEEEEEEEEERS AMUUUUUUUUNT!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada