dissabte, 12 de setembre de 2009

Torneig de Rugby a Olot

Bonessss a tots!!
El dissabte 5 de Setembre, el Bandolers Rugby Farners va jugar un torneig triangular que va fer-se a les instal·lacions de la Garrotxa Rugby Club. Un total de 24 jugadors varen defensar els colors de l'equip, és a dir el vermell de les samarretes del GEiEG (moltes gràcies per deixar-nos-les) ja que la marca que ens esta fent les equipacions esta tardant més del previst...
En el primer partit contra el Garrotxa Rugby Club, tot i entrar freds al no tenir temps per escalfar, varem presentar batalla, però el bon ofici i l'experiencia adquirida de jugar 3 anys varen desmuntar la defensa dels Bandolers entran una vegada i una altra pel mig de les linies defensives tant de davanters com dels tres-quarts. La segona part va ser un calc de la primera, la unica diferencia va ser que hi havia pocs canvis degut a l'avaria d'un dels cotxes de la gent que havia de pujar desde Girona.
El 2n partit va ser contra una sel·lecció de jugadors de varis equips (Senglars, GEiEG, Aligots, Lleida, Arenys de Munt, etc) i la veritat és que el nivell del joc va pujar a resultes de la incorporació de la gent que faltava i del mister (mig lesionat). O potser la gent ja estava "escalfada", o potser la gent ja sabia a qué jugar, però que els Bandolers aguantin 15 minuts sense que els fessin cap assaig denota la qualitat defensiva que s'ha de treballar. Les pilotes sortien netes dels agrupaments, s'obria el joc per la linia de tres-quarts perque juguessin i es guanyava alguna melé i touche... tot això va desembocar amb un oportú assaig d'en Francesc Sanz. A partir de llavors el joc va tornar al primer partit deixant sense esma alguns jugadors que portaven 2 partits a les cames fent baixar el rendiment fisic.
Conclusions: contents per haver disfrutat del partit i agraïts per la feina feta, però cal ser conscients que ens queda molt cami de millora com a equip, però que vistes les ganes ho aconseguirem en breu!!
El tercer temps va ser (diuen) molt .... si més no millor que en "rubio" us faci cinc centims!!
Poso algunes de les fotos que surten al facebook sobre el partit.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada