dimarts, 6 d’octubre del 2009

Final de la pretemporada (partit contra la Garrotxa)

El Bandolers Rugby Farners es va enfrontar el passat dissabte al Garrotxa RC en el darrer partit de pretemporada abans del començament de la lliga de Tercera Catalana el proper diumenge contra el Calella RC.

Tot i l’àmplia derrota, fruit de la major experiència i conjunció de l’equip garrotxí, els Bandolers van donar una imatge molt millorada respecte l’anterior partit disputat contra el mateix rival.

Els Bandolers van començar el partit una mica tous en defensa i fruit d’això el Garrotxa va aconseguir anotar marques amb relativa facilitat amb jugades de tres quarts. Poc a poc l’equip visitant va anar entrant en el partit i va aconseguir construir diferents fases assegurant totes les melées pròpies; el punt negatiu va ser sense dubte en les touches ja que no en van guanyar gairebé cap durant tot el partit.

A la segona part l’equip selvatà es va desempallegar dels seus propis dubtes, va començar a placar amb convicció i fruit de tot això va començar a jugar molt millor, guanyant rucks i melées amb un paquet de davanters molt concentrat que subministrava pilotes a la línia de tres quarts, tot i que malauradament no van aconseguir anotar cap marca. Resultat final 51-0.

El punt que caldrà millorar serà les fases de conquesta, sobretot en touches i evitar fer tantes errades a la mà que van fer que no s’acabés de concretar el bon joc de la segona part en cap anotació.

Aquest diumenge a les 12 debuten en la lliga de 3ª Catalana al camp del GEiEG de Palau amb l’objectiu de seguir aprenent i agafar el pols a la categoria. Animem a tothom a que vagi a veure el partit per animar els Bandolers en el seu debut.